HOTELURILE PLUTITOARE 'STEAUA DELTEI', 'PARADISUL DELTEI' SI 'MAGIA DELTEI' APARTIN SC MODERN AMBIENT SRL

PUTETI AVEA MARE SI DELTA IN ACELASI LOC

(+40) 240 510 419  •  (+40) 752 087 987  •  (+40) 744 483 584

Str. Isaccei, Nr. 43, Bl. i12, Sc. A, Ap. 4, Tulcea

CONTACT E-MAIL:   OFFICE@MODERNAMBIENT.RO

     Intr-un cadru natural, mirific, pe bratul Sfantu Gheorghe, langa o padure de o frumusete rara, se afla ancorate cele trei pontoane plutitoare: Steaua Deltei, Paradisul Deltei si Magia Deltei. Se poate ajunge foarte usor cu masina personala pe care o puteti  parca intr-un loc special amenajat si pazit.

 

     Aici va puteti caza pe unul din cele trei pontoane plutitoare care va asteapta pregatite sa isi primeasca oaspetii. Hotelurile noastre sunt structurate pe 3 nivele:  nivelul 1- camere pentru cazare echipate cu bai si toalete; nivelul2 – bucatarie, salon si terasa exterioara;  nivelul 3 – punte de promenada,echipata cu sezlonguri de plaja, leagane, masa de tenis si alte jocuri distractive, iar in apropiere - la o distanta de aproximativ 50 m- se afla doua piscine de dimensiuni foarte mari, una pentru copii si alta pentru adulti.

 

     Aici te poti relaxa si delecta  plimbandu-te cu catamaranul sau cu alte ambarcatiuni pe traseele pitoresti  ale deltei, spre lacurile Uzlina, Isac, Chiril etc sau cu mancarea traditionala pe baza de peste si nu numai sau facand baie in piscina din apropiere.

     Seara, adormi ascultand concertul pasarilor cu ciripitul lor din padurea din apropiere, iar dimineata te poti trezi in acelasi ciripit incantator sau in oracaitul broastelor de pe mal.

 

     In plimbarile de pe traseele turistice ai posibilitatea sa vezi pasarile specifice deltei: egrete, pelicani, lebede etc, sau sa admiri nuferii albi si galbeni.

 

     Toate cele descrise mai sus nu ar avea farmec daca nu le traiesti cu adevarat.

 

     Va asteptam pe Paradisul Deltei din comuna Murighiol, sa traiti in paradisul cu flori!

© 2019, MAGIA DELTEI.

ALL RIGHTS RESERVED

TERMENI DE FOLOSIRE WEBSITE

turistinfo.ro     •     lapensiuni.ro     •     carta.ro     •     descoperimromania.ro

Paradisul Deltei   •   Steaua Deltei   •   Modern Ambient     •     Cazare Eforie Nord